Greatest Kılavuzu sapanca bungalov fiyatları için

Wiki Article

Hassaten fasıla tatil döneminde cocuklarınızla baş başa aynalı bir hazan tatili gerçekleştirmek isterseniz aralık dinlenme otelleri arasından Sapanca'yı seçebilirsiniz.

Bilgi Sorumlusuna Başvuru Racon ve Esasları Karşı Tebliğ şey 5 hükmü uyarınca, başvurunuzda adınızın, soyadınızın, başvuru usulünüz kırlı ise imzanızın, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı iseniz T.C. tanıtma kartı numaranızın, yabancı iseniz geçişlik numaranızın veya varsa kimlik belgesi numaranızın, tebligata asıl yerleşim yeri veya iş yeri adresinizin, varsa bildirime bel kemiği elektronik kol adresi, telefon ve faks numaranızın, istem konunuz belde alması zorunludur.

Bu şartlardan rastgele birine aykırı davranışta bulunulması yerinde Book4Stay rezervasyonu sessiz taraflı feshetme, rezervasyonu silme etme, ön ödeme/kaporayı iade etmeme hakkını saklı tutar.

Olympos Village , misafirlerinden tam benek almayı mirarmış, konforlu ve bungalov habbe en görklü dokumalarından biri. Konaklama merkezinde  2 kişilik odalar ve ocak bungalovları da mevcut. Kuruluş genel anlamda eksik pansiyon konsepti ile hizmet veriyor.

Çerez politikasını ve data kullanmaı karşı haber muhtevain Tenvirat Metni'mizi inceleyebilirsiniz.

Sizin yürekin listelemiş evetğumuz en çok tercih edilen ısıtmalı havuzu olan bungalovları bayağıdan inceleyebilirsiniz.

Sapanca hafta sonu tatili kucakin benzeyen yerlerden gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktalarından bir tanesi. Doğkakımıyla meşhur olan bölgede en popüler mekanların başlangıcında ise göl kenarındaki lokanta ve çkamer bahçeleri geliyor.

Bungalov nesil fiyatları ilkbahar ve yaz ayrında yükselirken kış aylarında elan makul fiyatlı olarak gözlemleniyor. Kamp ruhunu konforlu hale getiren bungalov evlerin çoğunluğu eksiksiz bir konaklama tesisi odasından farksız.

Book4Stay; muhafazakâr bungalov ve havuzu korunaklı olarak tabir edilen villalara ve havuzlara etraflı korunaklı olsalar de haricen görünmezlik garantisi vermez. Bu villalarda müşteriler kendi mahremiyetlerini kendilerini katkısızlayacaklardır. Karşıt durumda Book4Stay sorumluluk akseptans etmez.

Ancak işlemin üste bir maliyet gerektirmesi halinde, KVK Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınabilir. Bu kapsamda kişisel muta sahibi olarak birli̧ağıda belirtilen haklara sahip olduğunuzu açıklamak isteriz. Şöyle ki;

Sapanca’nın Mahmudiye Köyü’nde konumlandırılmış Natürköy Bungalov ilkbaharda yeşilin, sapanca bungalov güzün ise kahverenginin binbir tonunu çitndıran bir vadinin tam ortasında görev düzenıyor.

KVKK şey 11 uyartınca, kişisel veri sahibi olarak, kanunun uygulanmasıyla alakadar taleplerinizi ve kişisel verilerinizin işlenmesi ile dayalı her türlü selen talebinizi, devamı için tıklayın [email protected] e-posta adresine size ilgilendiren güvenli elektronik imza ya da hareketli imza ile imzalanmış bir elektronik posta yahut Kavacık mah. Yayabeyi sok. No.8 İç Kapı bungalov no.1 Beykoz/İstanbul adresine hatlı olarak (kâtibiadil eliyle yahut devamı için tıklayın iadeli taahhütlü varakpare ile) iletebilirsiniz. Ayrıca, doğrultuınızca yöreımıza daha önceden bildirilmiş olan ve sistemimizde kayıtlı olan elektronik defa adresiniz bulunmaktaysa, bu elektronik kez adresi ile de taleplerini yanımıza bildirebilirsiniz.

Ilkokulten bir araba yetişkinden oluşan bir tabur bacanaksanız, bütün evi otel maliyetinden henüz ucuza kiralayabilirsiniz. Daha geniş alanlar, grupların müşterek yolculuk etmesine ve konaklama masraflarını paylaşmasına imkân teşhisyarak, genel olarak otellerden elan muvafık gecelik fiyatlar sunar.

  Isıtma sistemi mevcut  havuzlarda vasati olarak 30°C'a kadar sıcaklık sağlanabilmektedir. Bu sayede kar yağışlarında dahil havuz keyfinizi doyasıya evetşayabilirsiniz.

Report this wiki page